Pre-order nu hét jubileumtoestel de Samsung Galaxy S10

Woensdag 20 februari 2019 kan weer de boeken in als een bijzondere dag in de geschiedenis van Samsung. Nadat vorig jaar de S9, S9+ en de Galaxy Note9 het licht zagen, schittert deze maand de nieuwe Samsung Galaxy S10 in de winkels én bij Novuss Telecom & ICT. Bestel hem nu vast bij Novuss, zodat jij één van de eersten bent met dit jubileumtoestel.

Tijdens de Samsung Unpacked 2019 zag niet alleen de S10-serie het daglicht. Samsung introduceerde namelijk de opzienbarende smartphone de Galaxy Fold die in het tweede kwartaal van 2019 uitkomt. Een glorieuze telefoon met een 7,3 inch infinity flex display. Oftewel, de telefoon kan worden opgevouwen tot een compacte versie. Op deze multitasker kunnen drie apps tegelijkertijd geopend zijn. Ook heeft ie de prestaties van een pc en 12 Gigabyte RAM. Jouw toegang tot de wereld in een compacte, opvouwbare versie.

Tienjarig jubileum

Met de Galaxy S10 viert het Zuid-Koreaanse bedrijf het tienjarig jubileum van de bekende Galaxy S-telefoons. Het jubileumtoestel zal net als bij de andere series, in verschillende versies te koop zijn: S10, S10+ en S10e. Ondanks dat het vlaggenschip net pas is gelanceerd, is het nu al een van de meest gewilde telefoons van 2019. Dit is te danken aan nieuwe features als een vingerafdrukscanner onder het scherm, de driedubbele camera, geavanceerde gezichtsherkenning.

Next generation van Galaxy

Samsung zelf noemt de nieuwe S10 ook wel de next generation van Galaxy genoemd. Waarom? Omdat het een telefoon is die niet alleen opvalt, maar zich ook onderscheidt, op alle fronten. Allereerst het compleet nieuwe design. Precieze laser cutting, beveiliging in het scherm en een dynamische AMOLED-display zorgen ervoor dat dit het meest innovatieve Galaxy-scherm tot nu toe is. Een andere feature die er uitspringt, is de driedubbele camera. Aan de achterkant bevinden zich twee camera’s van 12 megapixels en één van 16 megapixels. Ook de ontgrendeling is verbeterd; de ultrasonic fingerprint zit direct op het scherm. De nieuwe Samsung Galaxy S10 is beschikbaar met 128 of 512 Gigabyte aan opslagruimte. Voor mensen die graag wat te kiezen hebben: de next generation telefoon is uitgebracht in het blauw, zwart, wit en groen.

Features van de S10

Al met al een korte samenvatting van de S10:

  • Driedubbele camera van 2x 12 en 16 megapixels met groothoeklens, telelens en selfiecamera
  • Keuze uit 128 of 512 Gigabyte opslagcapaciteit
  • Wireless Powershare
  • 3400 mAh batterij
  • 6,1 inch amoled scherm
  • Werkgeheugen van 8 Gigabyte
  • Intelligente Perfomance Enhancer

De Samsung Galaxy S10 is leverbaar vanaf maart. Wil jij deze revolutionaire telefoon als eerste bemachtigen? Bestel hem dan nu bij Novuss Telecom & ICT.

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten