Pre-order nu de Samsung Galaxy S21

Samsung introduceert met de Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G en Galaxy S21 Ultra 5G zijn nieuwste vlaggenschipmodellen en wil met het drietal mensen bedienen die alleen genoegen nemen met het beste van het beste. Daarmee doelt het bedrijf op een opvallend ontwerp, zeer goede cameraprestaties, een mooi scherm en een superkrachtige processor.

De Samsung Galaxy S21 5G is speciaal voor diegenen die op zoek zijn naar een licht ontwerp met een compact 6,2 inch scherm. Samsung heeft de adviesprijzen van de Galaxy S21-serie ook weten te verlagen met prijzen variërend van 50 euro voor de Galaxy S21 met 128 GB tot 120 euro voor de Galaxy S21 Ultra met 512 GB.

Veelzijdige camera’s

De Galaxy S21 heeft een veelzijdige camerasetup op de achterzijde. Er is een hoofdcamera, een groothoekcamera om meer beeld in een foto vast te leggen ene een telecamera om in te zoomen. Deze telecamera heeft 30x Space Zoom, dat is inclusief 3x hybrid zoom en daarna Super Resolution Zoom. 3x hybrid zoom staat voor optische zoom die wordt bijgestaan door het softwarematige verbeteren van beelden. Met Super Resolution Zoom doelt Samsung op digitale zoom wat kan zorgen voor minder scherpe beelden.

De camera’s hebben van Samsung nog meer mogelijkheden gekregen die we hieronder voor je op een rij hebben gezet:

  • 8K Video Snap: Selecteer beelden uit je 8K-video-opnamen, in hoge resolutie (33 MP). Zo leg je alle live-actie vast en maak je daarnaast superscherpe foto’s.
  • Super Steady: Hoe snel je ook gaat en hoe zeer je misschien ook schokt, dankzij deze functie zijn je opnames altijd stabiel met een verbeterde 60fps.
  • Director View: Zet de camera’s aan de voor- en achterkant tegelijkertijd aan om alles vast te leggen. En/of switch tussen de verschillende lenzen.
  • Live Thumbnails: Voor een preview, om de hoek te wijzigen, of om in of uit te zoomen.
  • Multiple mic recording: In combinatie met de Galaxy Buds Pro leg je tijdens de opnames omgevingsgeluiden en je stem vast. Zet de Galaxy S21 5G in Pro Video Mode op een driepoot en gebruik de Galaxy Buds Pro om je stem en andere geluiden op te nemen.
  • Single Take: Dankzij AI leg je tot 14 stilstaande en bewegende beelden met één klik vast. Met Highlight Video en Dynamic Slow-Mo zet je de hoogtepunten extra in de spotlights.

SmartThings en Android Auto

Samsung introduceert met alle drie de S21-telefoons Android Auto-integratie voor SmartThings. Hiermee schakel je de Galaxy S21-telefoons in om je slimme apparaten thuis vanuit je auto te bedienen. Zo kun je de temperatuur van je thermostaat alvast verhogen als je nog onderweg bent naar huis.  Zo kun je alvast de garagedeuren openen en de lampen op de oprit inschakelen als je bijna thuis bent.

Samsung Knox Vault en Private share

De Galaxy S21-serie is beveiligd met het welbekende Samsung Knox Vault. Dat is Samsungs eigen beveiligingsplatform op chipsetniveau. Met de toevoeging van fraudebestendig beveiligd geheugen aan de beveiligde processor, maakt Samsung Knox Vault de Galaxy S21 volgens Samsung tot een soort Fort Knox – niemand komt erin zonder dat jij dat wilt.

De Galaxy S21 5G introduceert ook een andere tool om je privacy te beschermen. Zo kun je de locatie metagegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de nieuwe functie Private Share bepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt, en hoe lang die beschikbaar blijft.

Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy S21 smartphones bij Novuss Telecom & ICT!

Wil jij deze revolutionaire telefoon als eerste bemachtigen? Neem contact met ons op via 088-203 0000 of stuur een email naar [email protected].

Aanbevolen Blog Posts
<
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten of heb je vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling.

Typ hier je zoekopdracht

spaceman
slot qris
https://sipewarnakepri.com/
slot hongkong
bet 10 ribu
depo 25 bonus 25 bebas ip

slot depo 10k

mahjong ways 2

slot777

slot server kamboja
slot bet 100 perak
slot mahjong
slot 777
slot gacor hari ini
slot olympus wild bandito https://www.pilatesconsignment.com/ slot bet 100